Str. Virgil Madgearu Nr.22, Ap.1-2, Sector 1, Bucuresti
021.316.62.02 (03)
info@asigbroker.ro

Despre Asig Management - Broker de asigurare

Prezentarea generala a firmei

Compania noastra isi desfasoara activitatea din anul 2006 fiind autorizata pentru activitati de brokeraj in asigurari in baza Legii nr.32/2000 si a Normelor in vigoare privind reglementarea activitatii asigurarilor si reasigurarilor in Romania.

  • Oferim clientilor nostri solutii integrate in subscrieri de produse prin acoperirea ambelor domenii generale de asigurari: Viata si Non-viata. Portofoliul Companiei cuprinde contracte de asigurare incheiate atat pentru companii din diverse domenii cat si pentru persoane fizice.

  • Colaboram pe baze contractuale cu societati de asigurare recunoscute pe piata asigurarilor si care se bucura de o buna reputatie.

  • Serviciile oferite clientilor nostri sunt prestate la standarde superioare si se evidentiaza prin armonizarea nevoilor fiecarei entitati sau persoane cu produsele de asigurare si cu termenii specifici ai acestora in cadrul proceselor de negociere.

  • Un alt aspect important in sfera serviciilor noastre il reprezinta orientarea catre client prin identificarea de solutii privind managementul riscului si acordarea asistentei de specialitate, atat in perioada de derulare a contractului de asigurare cat si in perioada de lichidare a daunelor inregistrate la Asiguratori.